Yritysuutiset

Teleoperaattori DNA antoi positiivisen tulosvaroituksen

DNA:n liiketoiminta on vuoden 2018 aikana kehittynyt suotuisasti huolimatta kireänä jatkuneesta kilpailutilanteesta.

DNA:n liiketoiminta on vuoden 2018 aikana kehittynyt suotuisasti huolimatta kireänä jatkuneesta kilpailutilanteesta.

Yhtiön mukaan liikevaihtoon ja kannattavuuteen on vaikuttanut matkaviestinliittymäkannan hyvä kehitys vuoden aikana ja lisäksi arvokkaampien 4G-liittymien osuuden kasvu liittymäkannassa. Erityisesti kolmannella neljänneksellä DNA:n odotuksia parempi nettokasvu liittymämyynnissä sekä matala asiakasvaihtuvuus vaikuttavat koko vuoden näkymiin myönteisesti.

DNA nostaa vuoden 2018 tulosohjeistusta liikevaihdon ja vertailukelpoisen liiketuloksen osalta.

Uuden ohjeistuksen mukaan DNA:n liikevaihdon ja vertailukelpoisen liiketuloksen arvioidaan kasvavan jonkin verran vuonna 2018 edelliseen vuoteen verrattuna. DNA:n rahoitusaseman ja maksuvalmiuden arvioidaan pysyvän hyvänä.

Aikaisemmassa tulosohjeistuksessa helmikuun alussa DNA arvioi sekä liikevaihdon että vertailukelpoisen liiketuloksen pysyvän vuonna 2018 samalla tasolla kuin vuonna 2017. DNA:n rahoitusaseman ja maksuvalmiuden arvioitiin pysyvän hyvänä.

DNA julkaisee vuoden 2018 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen perjantaina 19.10.2018.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös