Asunnot ja kiinteistöt

Rakennuskonsernilta erikoinen myyntikikka ensiasunnon ostajille – merkittävä rahallinen etu

YIT tarjoaa ensiasunnon ostajille mahdollisuuden asua ensimmäinen vuosi uudessa kodissa ilman vastikekuluja.

Rakennuskonserni maksaa ensiasunnon ostajan hoito-, pääoma- sekä mahdollisen tontinvuokravastikkeen ensimmäisiltä 12 kuukaudelta. Kampanja on voimassa elokuun 2019 loppuun saakka.

”Ensiasunnon ostajat eivät maksa asunto-osakkeen varainsiirtoveroa. Yhdessä verottajan sekä YIT:n tarjoamien etujen rahallinen arvo nousee todella merkittäväksi”, toteaa markkinointijohtajamme Eeva Hirvijärvi.

Syksyllä 2018 toteuttamassa Kestävät kaupunkiympäristöt 2018 -barometrissä kävi ilmi, että asunnon iällä on suuri merkitys nuorille. 18–35-vuotiaista jopa 60 prosenttia asuu mieluiten uudessa kodissa, kun taas vain 19 prosenttia suosii vanhaa asuntoa.

Syitä ilmiölle on varmasti monia, mutta tehokkaat energiaratkaisut, toimivat pohjat, mahdollisuus muutostöille sekä vapaus remonttihuolista viehättävät useita, YIT uskoo.

”Haluamme tarjota tämän edun, jotta mahdollisimman moni voisi ostaa ensiasunnoksi nimenomaan uuden asunnon.  Kun ensimmäisen vuoden asumiskulut ovat alhaiset, on asunnon omistajaksi ryhtyminen mahdollista, vaikka esimerkiksi työtilanteeseen liittyisi vielä epävarmuutta. Kun asunnon tai taloyhtiön remontteihin ei tarvitse varautua, ovat kuukausittaiset asumiskulut hyvin ennakoitavissa useiksi vuosiksi eteenpäin”, Hirvijärvi toteaa.

YIT:n ensiasunnon ostajan etu koskee muuttovalmiita tai rakenteilla olevia YIT Koteja. Edun voivat hyödyntää kaupantekohetkellä 18–39 vuotiaat, jotka kaupanteon jälkeen omistavat asunnosta vähintään 50 prosenttia. Ostajien tulee hankkia asunto vakituiseksi asunnokseen ja heidän tulee muuttaa asuntoon kuuden kuukauden sisällä kaupanteosta tai omistusoikeuden siirtymisestä. Ostajilla ei tule olla kaupantekohetkellä omistuksia asunto-osakkeesta tai asuinrakennuksesta 50 prosenttia tai enempää.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös