Kryptot

BitPay-kortti mahdollistaa sovellusten ostamisen kryptovaluutoilla

Android-käyttöjärjestelmä ottaa bitcoinit käyttöön.

Android-älypuhelimiin ja muihin laitteisiin on tulossa uusia kryptovaluuttoihin perustuvia maksutapoja, kertoo Android Authority -sivusto. Suomessa aiheesta kertoo Bittiraha.fi-sivusto.

Näiden uusien maksutapojen avulla avulla Android-puhelinten käyttäjät voivat ostaa sovelluksia ja lisäominaisuuksia bitcoineilla tai muilla kryptovaluutoilla. Maksumahdollisuus onnistuu kryptomaksuvälittäjä BitPayn tarjoamalla BitPay-kortilla.

Lisäksi BitPay-kortin avulla kryptovaluutat voidaan muuntaa perinteisiksi valuutoiksi, jolloin korttia voidaan käyttää Mastercard-maksutapahtumissa.

BitPay kertoo tuovansa korttinsa saataville Googlen ja Samsungin mobiilimaksusovelluksiin. Toistaiseksi kortti tulee käytettäväksi kuitenkin vain Yhdysvalloissa. Aikaisemmin BitPayn maksumahdollisuus on jo integroitu muun muassa iPhonejen käyttämään Apple Pay -kauppaan.

BitPay-kortti on luottokortin tapainen maksuväline. Käyttäjä voi ladata siihen erilaisia kryptovaluuttoja ja käyttää sitä maksuvälineenä samaan tapaan kuin tavallisia luottokortteja.

Android Authorityn mukaan BitPayn kortti tukee Bitcoinin ja Ethereumin lisäksi monia pienempiä kryptoja.

Google Play ja Samsung Play -integraatiot on tarkoitus saada implementoitua jo muutaman kuukauden kuluttua. Coinbase ilmoitti vuosi sitten maaliskuussa, että Android-käyttäjät voisivat käyttää Coinbase-korttiaan Google Pay -sovelluksessa.

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös