Kryptot

Coinbase ja PayPal kiidättävät bitcoinin arvoa

Bitcoinin arvo nousi jälleen yli 50 000 dollarin. Syyt kryptovaluutan nousuun löytyvät kahdesta kryptovaluuttapalvelua tarjoavasta yhtiöstä.

Bitcoinin arvo on noussut jälleen yli 50 000 dollarin. Viimeksi kryptovaluutan arvo kipusi tuon rajapyykin yli viime maaliskuussa ja kävi korkeimmillaan yi 63 000 dollarissa. Bitcoinin arvo kävi heinäkuussa hetkellisesti alle 30 000 eurossa, kun Kiinan kiristynyt sääntely pakotti louhijoita siirtämään toimintaansa muualle.

Nyt Bitcoinin arvo nousee, koska USA:n suurin kryptovaluuttapörssi Coinbase kertoi, että se aikoo ostaa 500 miljoonalla dollarilla kryptovaluuttoja taseeseensa saatuaan sisäisen hyväksynnän hallitukseltaan. Yhtiön suunnitelmissa on käyttää 10 prosenttia voitoistaan krypto-omistusten lisäämiseen.

Coinbasen talousjohtaja Alesia Haas kertoo blogissaan, että yhtiöstä tulee ensimmäinen pörssiyhtiö, jonka taseessa tulee olemaan bitcoinia, Ethereumia, Proof of Stake -varoja, DeFi-tokeneita ja muita kryptovaluuttoja.

Coinbase Global listautui teknologiapainotteiseen Nasdaqiin huhtikuussa. Yhtiö tarjoaa kryptovaluuttojen vaihtomahdollisuuden fiat-valuuttaan, kryptojen kauppaa sekä kryptokolikoiden säilytyspalveluja. Se toimii kryptovaluuttapörssinä bitcoinin lisäksi useille muillekin kryptoille.

Coinbasen liikevaihto yli kaksinkertaistui 1,14 miljardiin dollariin viime vuonna. Voittoa yhtiö teki 322 miljoonaa dollaria. Kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä yhtiön liikevaihto kasvoivat huomattavasti viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna bitcoinin huikean hinnannousun vuoksi. Transaktioita Coinbasen kautta tehdään noin 6,1 miljoonaa kuukaudessa.

Bitcoinin arvoa nostaa myös maksupalveluyhtiö PayPal, joka kertoi tiedotteessaan maanantaina, että se aikoo jatkossa tarjota Britanniassa asuville asiakkailleen mahdollisuuden ostaa, myydä ja säilyttää bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja.

Kyseessä on PayPalin ensimmäinen kryptovaluuttapalvelujen laajentuminen Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

PayPalilla on maailmanlaajuisesti yli 403 miljoonaa aktiivista tiliä. Yhtiö alkoi tarjota mahdollisuuden kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen viime vuoden lokakuussa. Käyttäjät voivat myös seurata kryptojen hintakehitystä reaaliajassa sekä hyödyntää kryptojen opetusmateriaaleja.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös