Markkinakommentit

Amerikkalaisosakkeiden tulosennusteet laskussa

Yritykset ja analyytikot ovat alentamassa toisen vuosineljänneksen tulosohjeistuksia ja –odotuksia, kertoo Factset tiedotteessaan.

S&P-osakeindeksin yhtiöistä 63 on Factsetin mukaan ilmoittanut negatiivisesta tulosohjeistuksesta kuluvan vuoden toiselle vuosineljännekselle. Positiivisia ohjeistuksia on vain 17. Myös analyytikot ovat alentaneet ennusteitaan. Analyytikoiden ennustama keskimääräinen osakekohtaisen tuloksen kasvu toisella kvartaalilla on nyt 1,9 prosenttia, kun se maaliskuun lopussa oli vielä 4,5 prosenttia.

Ensimmäisen kvartaalin tuloskausi on kuitenkin lähtenyt Yhdysvalloissa liikkeelle lupaavasti. Tähän mennessä ensimmäisen kvartaalin tuloksen julkistaneista 404 yhtiöstä 72 prosenttia on julkistanut analyytikoiden odotuksia paremman osakekohtaisen tuloksen. Factsetin mukaan viimeisten neljän vuoden aikana keskimäärin 70 prosenttia yhtiöistä on ylittänyt ennusteet.

Loppuvuoden tuloskehityksen kannalta huolena on kuitenkin liikevaihtojen jääminen ennusteista. Vain 47 prosenttia yhtiöistä on ylittänyt ensimmäisellä kvartaalilla myyntiennusteet.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös