Sijoitusuutiset

Mitä ovat Nordnet Smart -salkut?

Nordnet Smart -salkut on kehitetty Nordnetin mukaan tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty Nordnetin mukaan tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä.

Salkut tarjoavat globaalin ja kaikki pääomaluokat kattavan hajautuksen. Konsepti perustuu moderniin omaisuudenhoitoon ja se on kehitetty yhdessä J.P. Morganin kanssa, joka on yksi maailman johtavista investointipankeista.

Nordnetin kehittämä digitaalinen sijoitusneuvonta täydentää palvelua ja auttaa valitsemaan sopivimman salkun.

Perustan Smart-salkuille luovat kolme eri riskitasoille suunniteltua rahastoa – Nordnet Smart 5, 10 ja 15, kertoo Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen. Salkkujen luku kertoo tavoitellun vuosittaisen riskin määrän eli vuotuisen prosentuaalisen volatiliteetin. Mitä korkeampi luku, sitä korkeampi tavoiteltu tuotto- ja riskitaso.

Nordnet Smart -rahastot sijoittavat viiteen eri omaisuusluokkaan: osakkeisiin, korkoihin, hyödykkeisiin, kiinteistöihin sekä luottoihin.

Tuppuraisen mukaan automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen. Jos markkinat laskevat ja volatiliteetti kasvaa, Smart-salkut tasapainotetaan automaattisesti vastaamaan tavoiteltua riskitasoa vähentämällä osakemarkkinariskiä.

Lisätietoja Nordnet Smart -rahastoista

Kommentoi
Ylös
>