Sijoitusuutiset

Vuoden 2019 Golden Globe -palkinnot siivittivät Netflixin osakkeen nousuun

Netflix sai enemmän Golden Globe -palkintoja kuin yksikään toinen toimija. 

Netflixin osake nousi eilen kuusi prosenttia yrityksen voitettua viisi Golden Globe -palkintoa. Kaikki Golden Glode -palkinnot näet täältä.

Chuck Lorren komedia ”The Kominsky Method” sai parhaan komedian palkinnon. Samalla Michael Douglas nappasi parhaan tv-komedianäyttelijän pokaalin. Michael Douglas itse kokee komedian draamaa haastavampana ja kertoo ottaneen pestin vastaan haasteena ja mahdollisuutena kehittää taitojaan komedian puolella. Douglas myös kertoi suoratoiston olevan näyttelijöille erittäin houkutteleva vaihtoehto. Kominsky Methodin jakson mitta on periaatteessa puoli tuntia, mutta suoratoiston takia se voi olla 25 minuuttia tai 40 minuuttia, eikä mainoskatkoja ole.

Alfonso Cuarón “Roma” sai sekä parhaan ohjaajan, että parhaan vieraskielisen elokuvan palkinnot. Cuarón myös puolusti suoratoiston mahdollisuuksia, kun häneltä kysyttiin, tuleeko suoratoisto tappamaan itsenäiset elokuvateatterit. Cuarón asetti vastakysymyksen ja kysyi kuinka moni elokuvateatteri olisi ottanut hänen mustavalkoisen, meksikolaisen, kahta eri kieltä sisältävän ja ilman tähtinäyttelijöitä toteutetun draamansa ohjelmistoonsa. 

Netflixin osakekurssi nousi perjantaina lähes kymmenen prosenttia jättipankki Goldman Sachsin uusittua ostosuosituksensa ja nyt maanantaina osake siis nousi kuusi prosenttia lisää. Tästä huolimatta osakkeen tämänhetkinen 315 dollarin kurssi on reippaasti kesän 418 dollarin kurssihuippua. Netflixin korkea arvostustaso on monelle käsittämätön, mutta toisaalta perusteltavissa. Vaikka nyt ollaan kurssihuippujen alapuolella, on Netflix ollut pitkäjänteiselle sijoittajalle varsin hyvin tuottava osake. Vielä kolme vuotta sitten Netflixin kurssi oli 111 dollaria, joten osakkeen nykykurssi on melkein kolme kertaa korkeammalla tasolla. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Netflixin sisältöä palkitaan. Netflix voitti syyskuussa 23 Emmy-palkintoa. Silloin osakekurssi nousi 4,9 prosenttia.  

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös