Markkinakommentit

Traders’ Club: Osakemarkkinat ovat käännepisteessä

Videolla treidaajat pohtivat laskevien kurssien hyödyntämistä, keskuspankkien seuraavaa elvytysaaltoa sekä analysoivat pääindeksejä teknisen analyysin näkökulmasta.

Traders’ Clubin viime jaksossa lyötiin pöytään makrotalouden madonluvut ja taantumaennustus. Tuomas Tuomisen ja Jukka Lepikön mielestä treidaajan on tärkeää ymmärtää isompaa kuvaa, mutta treidaajien mukaan raha tehdään kuitenkin pienempiä aikavälejä seuraamalla.

Markkinat ovat nyt tärkeässä käännepisteessä, missä ratkaistaan mennäänkö seuraavien viikkojen aikana voimakkaasti ylös vai alas. Katso jakso, niin tiedät kuinka voit päätellä kumpaan suuntaan seuraava liike tulee olemaan!

Nordnet Trader’s Club on videosarja, jossa treidaajat seuraavat markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoivat mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Kommentoi
Ylös
>