Markkinakommentit

Treidaajat: Osakekuplan paisuminen jatkuu

Onko osakemarkkinoiden ennätystehtailu jo merkki markkinoiden ylikuumentumisesta?

Osakemarkkina jatkaa uusien ennätysten tehtailua. Myös Helsingin pörssi on liittynyt pitkän alisuoriutumisen jälkeen samaan kelkkaan.

Nordnetin Tuomas Tuominen ja Jukka Lepikkö keskustelevat ennätystehtailun riskeistä. ”Jokainen dippi on ostopaikka” -mantra on toiminut pörssissä jo kuukausien ajan, mutta nousun kulmakerroin alkaa kuitenkin olemaan jo hälyttävän jyrkkä.

Traders’ Clubin jaksossa katsotaan myös hiukan peruutuspeiliin ja luodaan katsaus viime vuoteen sekä koko edelliseen vuosikymmeneen. Mitkä sijoitukset tuottivat parhaiten ja mitä näistä voi oppia?

Katse on myös eteenpäin kuluvaan vuoteen. Lepikkö kertoo hyödyntäneensä omassa sijoitusstrategiassaan markkinoiden epätehokkuuksia, kuten listautumisanteihin liittyvää anomaliaa sekä tammikuuilmiötä.

Treidaajien sijoitussalkun tuotto voitti osakemarkkinat selvästi viime vuonna.

Nordnet Traders’ Club on videosarja, jossa treidaajat seuraavat markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoivat mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös